סכין סנטוקו קרמית עם ידית עץ Kyocera Kizuna
J66BDLAEP7
-
₪1,250.00
-
אפשרויות:גודל
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
חצי שנה אחריות יבואן רשמי אופק חדש
סכין סנטוקו קרמית עם ידית עץ Kyocera Kizuna
סקירה:
השימוש בסכינים קרמיות צובר תאוצה בשנים האחרונות בארץ ובעולם, זאת בשל היתרונות שבשימוש בסכין זו. החומר הקרמי ממנו עשויה הסכין נקרא זירקוניה שהינו חומר טבעי.
צורתו של להב סכין הסנטוקו, הישרה יחסית (בשונה מסכין שף) מאפשרת פעולת פריסה מדויקת. החיתוך נעשה בלחיצה מלמעלה למטה. באופן זה, סכין הסנטוקו אידיאלית לפריסת פירות, ירקות, כמו גם מזונות אחרים, קשים או רכים כאחד.
סכין מסדרת העילית של Kyocera – Kizuna קיזונה עם להב קרמי HIP (hot isostatic pressing)
עשוי מזרקוניה שחור ועובר תהליך שמייצר צפיפות גבוהה יותר בין המולקולות הקרמיות. תהליך זה מקנה יותר כח וחדות ללהב.
להב הסכין תואם בצורה מושלמת את הידית המפוארת העשויה עץ PAKKA שחור
והעיצוב החרוט על הלהב בסדרת סכיני קיזונה הינו בסגנון "הגן עם חול הזן" המסורתי של יפן.
הידית הסגלגלה הינה בעלת צד שטוח ומעוצבת בהשראת צורת הקובאן, מטבע יפני עתיק.
לסכינים של קיוסרה להב חד כסכין גילוח. הלהב הקרמי מספק שימור מעולה של הקצה, עד 10 שנים יותר מסכינים מקצועיות אחרות, כולל סכיני פלדה.
סכיני קיוסרה לעולם לא ישחירו את המזון, ולעולם לא יחלידו. אין מעבר של יונים מתכתיים ולכן לא יהיה שינוי של טעם או ריח במזון.
הסכינים של קיוסרה קלות ומושלמות לחיתוך היומיומי של כלל המזונות, פירות וירקות.
היתרונות שבשימוש בסכין קרמית:
חדות גבוהה מאד המאפשרת חיתוך דק ונקי של מזונות רבים ושונים.
תחזוקה קלה ועמידות לאורך זמן - סכינים קרמיות חדות לאורך זמן (עד פי 10 יותר זמן מסכיני מתכת), ללא צורך בהשחזה למשך שנים רבות. בנוסף בשונה מסכיני מתכת הן אינן מחלידות.
משקלה של הסכין הקרמית נמוך בהרבה ממשקל סכין מתכתית, ולכן היא נוחה מאוד לאחיזה.
בריאות – בשונה מסכינים מתכתיות, השימוש בסכין קרמית בחיתוך ירקות ופירות אינו יוצר תגובה כימית הגוררת חמצון ופוגעת בויטמינים. אחד החסרונות שנהוג היה לציין ביחס לסכינים קרמיות, הוא שהן עשויות להישבר כתוצאה מנפילה. הסכין הקראמית של קיוסרה היא מעט גמישה ולכן הרבה פחות שבירה מסכינים קראמיות אחרות. גם בנפילה על הרצפה, מרבית הסיכויים שהסכין לא תישבר.
טיפול ושימוש:
על מנת להסיר את הצבעים העקשנים, שטפו את הלהב בלבד (הימנעו מהידית) בתמיסה קלה של סודה לשתייה ומים.
לא להשאיר סכין בכיור. תמיד לאחסן סכין בבלוק או מגש כדי למנוע תאונות.
הסכין מיועדת לחיתוך בשר ללא עצמות, פירות וירקות. יש להימנע מחיתוך עצמות ומאכלים קשים במיוחד.
מפרט טכני:
ידית: עשיה עץ PAKKA שחור
להב: קרמי HIP עם עיצוב מרהיב
אורך הלהב: 14 ס"מ / 16 ס"מ
חומרי הגלם מיוצרים ביפן
קלה לניקוי
הלהב אינו מחליד
אחיזה נוחה
חזקה ועמידה במיוחד
סקירה:
השימוש בסכינים קרמיות צובר תאוצה בשנים האחרונות בארץ ובעולם, זאת בשל היתרונות שבשימוש בסכין זו. החומר הקרמי ממנו עשויה הסכין נקרא זירקוניה שהינו חומר טבעי.
צורתו של להב סכין הסנטוקו, הישרה יחסית (בשונה מסכין שף) מאפשרת פעולת פריסה מדויקת. החיתוך נעשה בלחיצה מלמעלה למטה. באופן זה, סכין הסנטוקו אידיאלית לפריסת פירות, ירקות, כמו גם מזונות אחרים, קשים או רכים כאחד.
סכין מסדרת העילית של Kyocera – Kizuna קיזונה עם להב קרמי HIP (hot isostatic pressing)
עשוי מזרקוניה שחור ועובר תהליך שמייצר צפיפות גבוהה יותר בין המולקולות הקרמיות. תהליך זה מקנה יותר כח וחדות ללהב.
להב הסכין תואם בצורה מושלמת את הידית המפוארת העשויה עץ PAKKA שחור
והעיצוב החרוט על הלהב בסדרת סכיני קיזונה הינו בסגנון "הגן עם חול הזן" המסורתי של יפן.
הידית הסגלגלה הינה בעלת צד שטוח ומעוצבת בהשראת צורת הקובאן, מטבע יפני עתיק.
לסכינים של קיוסרה להב חד כסכין גילוח. הלהב הקרמי מספק שימור מעולה של הקצה, עד 10 שנים יותר מסכינים מקצועיות אחרות, כולל סכיני פלדה.
סכיני קיוסרה לעולם לא ישחירו את המזון, ולעולם לא יחלידו. אין מעבר של יונים מתכתיים ולכן לא יהיה שינוי של טעם או ריח במזון.
הסכינים של קיוסרה קלות ומושלמות לחיתוך היומיומי של כלל המזונות, פירות וירקות.
היתרונות שבשימוש בסכין קרמית:
חדות גבוהה מאד המאפשרת חיתוך דק ונקי של מזונות רבים ושונים.
תחזוקה קלה ועמידות לאורך זמן - סכינים קרמיות חדות לאורך זמן (עד פי 10 יותר זמן מסכיני מתכת), ללא צורך בהשחזה למשך שנים רבות. בנוסף בשונה מסכיני מתכת הן אינן מחלידות.
משקלה של הסכין הקרמית נמוך בהרבה ממשקל סכין מתכתית, ולכן היא נוחה מאוד לאחיזה.
בריאות – בשונה מסכינים מתכתיות, השימוש בסכין קרמית בחיתוך ירקות ופירות אינו יוצר תגובה כימית הגוררת חמצון ופוגעת בויטמינים. אחד החסרונות שנהוג היה לציין ביחס לסכינים קרמיות, הוא שהן עשויות להישבר כתוצאה מנפילה. הסכין הקראמית של קיוסרה היא מעט גמישה ולכן הרבה פחות שבירה מסכינים קראמיות אחרות. גם בנפילה על הרצפה, מרבית הסיכויים שהסכין לא תישבר.
טיפול ושימוש:
על מנת להסיר את הצבעים העקשנים, שטפו את הלהב בלבד (הימנעו מהידית) בתמיסה קלה של סודה לשתייה ומים.
לא להשאיר סכין בכיור. תמיד לאחסן סכין בבלוק או מגש כדי למנוע תאונות.
הסכין מיועדת לחיתוך בשר ללא עצמות, פירות וירקות. יש להימנע מחיתוך עצמות ומאכלים קשים במיוחד.
מפרט טכני:
ידית: עשיה עץ PAKKA שחור
להב: קרמי HIP עם עיצוב מרהיב
אורך הלהב: 14 ס"מ / 16 ס"מ
חומרי הגלם מיוצרים ביפן
קלה לניקוי
הלהב אינו מחליד
אחיזה נוחה
חזקה ועמידה במיוחד
תודה על השיתוף
קיבלתם הנחת שיתוף מיוחדת! על מנת להינות מהנחה זו עליכם להוסיף את הפריט לעגלת הקניות בכפתור הוספה לעגלה.
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.